A leader is one who knows the way, goes the way, and shows the way.

Je bent leidinggevende in de zorg. Je doet je werk met passie en plezier. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Met sommige uitdagingen kan je hulp gebruiken:

Er is een hoog verzuim

Het is lastig om de planning rond te krijgen want er is ook onderbezetting

Er komen veel vragen op je af en je merkt dat je het lastig vindt om nee te zeggen, hierdoor ben je te druk

Feedback geven blijft een uitdaging, hoe zeg je dit zonder dat de ander het idee heeft dat hij/zij wordt aangevallen

Je bent een expert in de zorg en hierdoor is het moeilijk om te coachen. Jij geeft liever tips en adviezen

Onze kernwaarden

  • Aandacht 
  • Resultaatgericht
  • Betrokken

Visie: Samen sta je sterker dan alleen. Als je samen aan 1 plan werkt, en het wordt gedragen, dan staan alle neuzen dezelfde kant op en dat zorgt voor een beter resultaat. Wij brengen het teamgevoel terug in jouw organisatie. 

De missie:


Leidinggevenden hebben de meeste impact op het werkplezier van de teamleden. Wij geloven erin dat de wereld van de zorg een stukje mooier wordt als er goed wordt gecommuniceerd en aangestuurd.  Wij bieden daarom een maatwerk- oplossing voor leidinggevenden in de zorg.

Felicia is zelf bestuurder geweest van een zorgorganisatie en heeft hierin gezien hoe belangrijk leiderschap is Als je leidt, word je gevolgd. Voorbeeldgedrag is essentieel. Vanuit een open cultuur, met begrip, vertrouwen en empathie heb je als leidinggevende snel door wat er echt speelt. Je inspireert en zorgt voor rust. Deze aspecten heb ik altijd voor ogen gehouden waardoor er een fijne werksfeer ontstond en geen werkdruk.

In de afgelopen jaren heeft Felicia vele rollen vervuld in de zorg, meegewerkt in het team om het team beter te kunnen begrijpen en op de achtergrond kwaliteitszaken uitgevoerd, zoals het behalen van een HKZ keurmerk. De ervaring en kennis die Felicia in de zorg heeft opgedaan wil zij graag meegeven aan de huidige leidinggevenden. Het kan zo leuk zijn en je kan het hele team meekrijgen en dan ervaar je hoe het is om te werken vanuit rust en vertrouwen.  Al die kennis en ervaring voegen wij toe in ons programma. 

Conchita heeft al meer dan 20 jaar ervaring als trainer en coach in diverse sectoren. Zij
coacht en traint met name leidinggevenden en teamleads. Deelnemers aan een training
met Conchita geven terug dat ze hebben genoten van de openheid, humor en de
praktische handvatten waar ze direct mee aan de slag konden.